Skip to main content

Een dak dat niet geïsoleerd is kan verantwoordelijk zijn voor meer dan 30% van het warmteverlies in een huis. Dakisolatie is dan ook een belangrijke stap voor energiebesparing van uw woning. In deze blog leggen we uit waarom dakisolatie zo belangrijk is en hoe Dakwerken A. Michielse & Zonen u kan helpen bij het isoleren van uw dak.

Voordelen van dakisolatie voor uw hellend of plat dak

Dakisolatie heeft veel voordelen, waaronder het verlagen van energiekosten en het verhogen van wooncomfort. Wanneer een dak geïsoleerd is, houdt dit niet enkel de warmte binnen in de winter maar het houdt ook de hitte buiten in de zomer. Dit samen leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing op energierekeningen. Daarnaast verbetert dakisolatie het wooncomfort door het verminderen van tocht en verbetert het de akoestiek in de woning.

Dakisolatie is een investering die zichzelf snel terugverdient. De kosten van dakisolatie verschillen per project, afhankelijk van de grootte en het type dak en het gekozen isolatiemateriaal. Echter, door de energiebesparing die het oplevert, is dakisolatie een slimme investering op de lange termijn.

Soorten dakisolatie

Er zijn verschillende soorten dakisolatie beschikbaar, afhankelijk van de kenmerken van uw dak en de isolatiewaarde die u wenst. Wij kunnen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor de passende isolatie op uw dak.

Een professionele dakisolatie door Dakwerken A. Michielse & Zonen

Het isoleren van een dak is een klus die het beste kan worden uitgevoerd door professionals. Dakwerken A. Michielse & Zonen heeft jarenlange ervaring met het isoleren van daken en kan u adviseren over de beste isolatieoplossing voor uw dak. Onze experts zorgen ervoor dat de isolatie perfect wordt geplaatst zodat dat er geen warmte verloren gaat.